Ocean Hope-suksess på Svalbard

Filed under: Presse,Små Hytter — Solveig Egeland august 21, 2014 kl. 08:39

Etter tre års planleggeing var det duket for storstilt bygging av en helt ny type hytte i strandkanten i selveste Longyearbyen, Spitsbergen. Med støtte fra Svalbards Miljøvernfond reiste Solveig og et team på 8 miljøengasjerte entusiaster et monumentalt byggverk. Hytta fikk denne gang form som en varde, fordi den skal formidle det alvorlige budskapet om at det er fare i havet. Plastsøppel utgjør en stor trussel mot dyrelivet i det sårbare Arktis. På toppen av konstruksjonen ble det lagt ei «gravrøys» av gule og orange garnkuler. Les mere om prosjektet her:
RAPPORT MED BILDER, se her
Artikkel i Fædrelandsvennen side 1 Side 2

NRK nettet

Ingen kommentarer

Ingen kommentarer så langt.

RSS-strøm med kommentarer til dette innlegget.

Beklager, men kommentarskjemaet er nå lukket.