Eventyrlig hytte i skogen på Koster

Filed under: Små Hytter — Solveig Egeland august 21, 2014 kl. 07:36

ATRIKKEL I Strømstad tidende, les her: Artikkel -Jorden vi ârvde

Like overnfor Bølebakken midt på Sydkoster bygges det et kunstverk mellom to gamle furutrær. Innstallsjonen bærer navnet «Jorden vi ärvde» og skal handle om vårt forhold til naturen, og hvordan vi forvalter denne. Solveig uttrykker seg gjennom å bygge små hytter. Denne gang har hun tatt utgangspunkt i trær og kulturlandskapet. Sammen med gode hjelpere og dyktige snekkere er landskapet ryddet for å få tilbake åpenhet og slippe til lys. Trærne som måtte bort har blitt forvandlet til reisverk, tak og vegger i kunstverket. Se mere om prosessen i snekker Eriks blogg: «Krogvokst og rak»

Ingen kommentarer

Ingen kommentarer så langt.

RSS-strøm med kommentarer til dette innlegget.

Beklager, men kommentarskjemaet er nå lukket.