-hytte av 1000 engangansgriller

Filed under: Små Hytter — Solveig Egeland juni 30, 2011 kl. 08:17

søppelgrill sofienberg

søppelgrill 2plakat søppelgrill
Fredag 1. juli kl 0900 åpner SØPPELGRILLEN i Sofienbergparken i Oslo!! Alle er velkommen! Klokken 1700 kommer kjente artister og synger ut engangsgrillen, mens alternative grillleverandører griller og serverer deilig mat! Vi er mange som er mot engangsgrillene, og det er nå på tide å forsøke å gjøre noe med holdningene våre. Hvorfor bruker vi de? -er det LATSKAP, bevisstløshet? Vet vi at de inneholder store mengder gift? At de avgir helsefarlig svevestøv? At kullet stammer fra tropisk regnskog? -At de etterlater seg søppel og «sår i sommeren…»?
«Søppelgrillen» er en 4 kvadratmeter interaktiv kunstinstallasjon. Børge Brende foreslo å innføre 400 kroner i pant på engangsgrillene når han var miljøvernminister. Men det ble ikke noe av. I mellomtida har salget bare økt. Grillen er nå billigere enn noen gang. Og det finnes vel knapt et produkt som blir fortere til søppel enn dette? Og som samtidig forsøpler mens det er i bruk…. Det er fantastisk at vi nordmenn samles i parkene for å grille å kose oss, men trenger vi engangsgrillen for å gjøre det? Finnes det alternativer?

Ingen kommentarer »

Ingen kommentarer så langt.

RSS-strøm med kommentarer til dette innlegget. TrackBack URL

Legg igjen en kommentar

Du må være innlogget for å kunne kommentere.