Helene Bøksle har laget årets juleplate!

Filed under: Musikk — Solveig Egeland november 3, 2009 kl. 15:05

Helene har sammen med sine nydelige, vakre, dyktige musikere laget årets vakreste og mest inderlige juleplate! Jeg vet jeg er innhabil så det holder, men likevel: Dette er helt nyyyydelig musikk. Jeg var kokk under innspillingen i Lommedalen kirke og fikk oppleve 3 dager med musikalsk magi.

Jeg har vært så heldig å bli promoansvarlig for denne vidunderlige plata. Føler det som et eventyr å kunne jobbe med noe som er så bra. Plata kommer ut på Universal, men er likevel årets «underdog». De hadde tenkt å trykke bare 3000 plater, noe jeg synes var helt latterlig, så jeg sa at hvis de ikke trykket 10.000 så ville jeg ikke gjøre denne jobben, og la samtidig til; -bare jeg skal selge 2000! – Så nå har jeg jobb!! Ha ha. Men det gøy. Litt sånn «Davidfølelse», dette. Jeg er allerede på god vei til å nå målet mitt, har snart solgt 500. Selger til ordførere, rådmenn/kvinner, kultursjefer og bedrifter her på Sørlandet. Jeg er fast bestemt på å nå målet mitt og vel så det. Jeg har tenkt å vise det samme som Helene forteller om i plata si, nemlig at alt er mulig! ( les vedlegget). Mitt mål er å bidra til at dette blir årets plate og at den selger 50.000.

Det hev ei rose sprunge – pressemelding – juleplate

postkort


242 kommentarer »

Ingen kommentarer så langt.

RSS-strøm med kommentarer til dette innlegget. TrackBack URL

Legg igjen en kommentar

Du må være innlogget for å kunne kommentere.