Små Hytter har fått egen hjemmeside!!!!!

Filed under: Små Hytter — Solveig Egeland juli 21, 2010 kl. 11:59

Endelig! Så har hyttene fått sin egen hjemmeside! Siden er på ingen måte ferdig, men den er nå lansert, og da er vi jo igang! Håper mange vil ta turen innom for å se. Første siden er laget av Rebecca Reimers, faktisk var det bare forsiden på en konvolutt hun tegnet til meg som inneholdt et gavekort..Jeg synes tegningen var så morsom at jeg fikk henne til å scanne den, og VIPS så var jammen forsiden ordnet! Når dere trykker på hjertet så kommer dere inn på en konsert i Oslofjorden som Torbjørn Økland, Helene Bøksle og Myrull holdt ifjor. Det var en magisk kveld, og jeg hadde lyst å vise noen bilder derfra. Musikken som spilles på siden har Torbjørn Økland komponert og han spiller alle instrumentene! Låta er helt ny! TUSEN TAKK Torbjørn, jeg er så stolt for at hyttene fikk lov å lansere denne!

Ved å trykke på hjertet kommer man videre til selve siden, så altså: Følg hjertet!

http://www.smaahytter.no

92 371 kommentarer »

Ingen kommentarer så langt.

RSS-strøm med kommentarer til dette innlegget. TrackBack URL

Legg igjen en kommentar

Du må være innlogget for å kunne kommentere.