Konsert med Rita Eriksen på Søndag 25. juli!

Filed under: Musikk — Solveig Egeland juli 21, 2010 kl. 11:08

På søndag kan alle som er glad i natur, kultur og musikk sette seg på sykkelen, i båten, i bilen eller legge ut til fots i retning Epledalen i Lyngdalskjærgården.
I dette vakre, lune kulturlandskapet omkranset av høye fjell kommer Rita Eriksen med fullt band for å gi oss den deilige sommerfølelsen vi trenger akkurat nå!
Ta med dere mat, drikke, pledd og kanskje en god genser og NYT sammen med mange mange andre hyggelige folk. Dette blir magisk!
NÅR: 25. juli klokka 1700
Vi sees!
PS! Det blir og mulighet for å kjøpe nyyydelig mat, for populære Bekkereinan kommer med grillene sine….
Og for de som ikke vet hvem Rita Eriksen er: KOM til Epledalen, dere blir ikke skuffet… Hun er ei av landets meste folkekjære artister som feiret 20 års jubileum ifjor og klarte det mesterstykke å gi ut tre plater på et år – som alle solgte til PLATINAGULL. Det sier jo litt!

Helene på Beat for beat

Filed under: Musikk — Solveig Egeland november 3, 2009 kl. 19:57

Fredag 30/10 var Helene gjest i Beat for Beat og mange har etter det sagt at dette var et de beste programmene noensinne, så hyggelig. Jeg er selvsagt (innhabil igjen) helt ENIG! Her kan dere se noen klipp, og høre hva dere synes!

Wuthering Heights, nrk Beat for Beat

Phantom of the Opera, nrk Beat for Beat

Helene Bøksle har laget årets juleplate!

Filed under: Musikk — Solveig Egeland kl. 15:05

Helene har sammen med sine nydelige, vakre, dyktige musikere laget årets vakreste og mest inderlige juleplate! Jeg vet jeg er innhabil så det holder, men likevel: Dette er helt nyyyydelig musikk. Jeg var kokk under innspillingen i Lommedalen kirke og fikk oppleve 3 dager med musikalsk magi.

Jeg har vært så heldig å bli promoansvarlig for denne vidunderlige plata. Føler det som et eventyr å kunne jobbe med noe som er så bra. Plata kommer ut på Universal, men er likevel årets «underdog». De hadde tenkt å trykke bare 3000 plater, noe jeg synes var helt latterlig, så jeg sa at hvis de ikke trykket 10.000 så ville jeg ikke gjøre denne jobben, og la samtidig til; -bare jeg skal selge 2000! – Så nå har jeg jobb!! Ha ha. Men det gøy. Litt sånn «Davidfølelse», dette. Jeg er allerede på god vei til å nå målet mitt, har snart solgt 500. Selger til ordførere, rådmenn/kvinner, kultursjefer og bedrifter her på Sørlandet. Jeg er fast bestemt på å nå målet mitt og vel så det. Jeg har tenkt å vise det samme som Helene forteller om i plata si, nemlig at alt er mulig! ( les vedlegget). Mitt mål er å bidra til at dette blir årets plate og at den selger 50.000.

Det hev ei rose sprunge – pressemelding – juleplate

postkort